Het ultieme ijsboek -12ºC Gelato

Vanaf 3 juni is het ultieme ijsboek,  -12ºC Gelato, van Nils Hendrikse en Bas van Haaren verkrijgbaar.

Bas van Haaren en Nils Hendrikse zijn allebei ijsfanaten en vullen elkaar goed aan. Waar de een goed is alle technische aspecten blinkt de ander uit in creativiteit en kennis van smaakcombinaties. Dit alles heeft het boek -12ºC doen ontstaan. Een boek dat overloopt van de heerlijkste recepten, diepgaande theorie en de mooiste en lekkerste ijsdesserts. De titel verwijst naar de meest ideale serveertemperatuur van ijs, namelijk -12ºC. Het maken van goed ijs begint natuurlijk bij de juiste theoretische kennis. Hoewel dit soms zware kost is, is het in dit boek zo geschreven dat iedereen een goede basis meekrijgt om de meest heerlijke ijstraktaties te maken. De professionele ijsbereider, chef-kok of een ieder met enorme interesse in het maken van ijs kan met dit boek uit de voeten. Natuurlijk speelt dit boek ook in op de laatste trends en zijn er recepten te vinden zonder allergenen, veganistische en recepten met een laag suikergehalte.

Kortom, met dit boek zul je leren om je eigen ijsrecepten te maken vanaf ‘scratch’, het berekenen van recepten en zul je genoeg inspiratie hebben opgedaan om jouw eigen bijzondere ijstraktaties te maken.

Bestel het boek (€ 49,50) voor 3 juni 2022 en betaal geen verzendkosten (binnen de EU). Bestellen kan via info@soetenso.nl of via het bestelformulier op de homepage.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.