Boek / book: -12 ºC GELATO

Over het boek

 

Nils Hendrikse (Soetenso) en Bas van Haaren zijn beide Gelato-fanaten en vullen elkaar op dat vlak perfect aan. Waar de één uitblinkt in creativiteit, is de ander sterk in alle technische achtergronden. Dit komt allemaal samen in -12°C Gelato. Een boek vol verrukkelijke recepten, diepgaande theorie en de mooiste en lekkerste diepvries-desserts. De titel is niet voor niets -12°C. Het is tenslotte de perfecte serveertemperatuur voor Gelato.

 

Pre-order vóór 3 juni 2022 en verzending binnen de EU is gratis.

 

Let op: de releasedatum van het boek is 3 juni 2022, verzending vindt daarna plaats.

Reserveer / bestel het boek

About this book:

 

Nils Hendrikse (Soetenso) and Bas van Haaren are both Gelato fanatics and complement each other in that area perfectly. Where one excels in creativity, the other excels in all technical backgrounds. This all comes together in -12°C Gelato. A book that bursts of mouth watering recipes, in-depth theory and the most beautiful and delicious frozen desserts. The title doesn’t say -12°C without a reason. After all, it is the perfect serving temperature for Gelato.

 

Pre-order before June 3rd 2022 to receive free shipping within the EU.

 

Please note: The release date of the book is June 3rd 2022, shipping will take place afterwards.

(Pre)order this book

Reserveer – bestel / (pre)order

NL:

Prijs: € 49,50

Vul het bestelformulier in, wij sturen u daarna betaalinstructies, na ontvangst van uw betaling versturen wij uw boek(en).

Let op: de releasedatum van het boek is 3 juni 2022, verzending vindt daarna plaats.

Pre-order vóór 3 juni 2022 en betaal geen verzendkosten (binnen de EU).

 

ENG:

Price: € 49,50

Fill in the order form, we will then send you payment instructions, after receipt of your payment we will send your book(s).

Please note that the book’s release date is June 3, 2022, shipping will take place after that.

Pre-order before June 3, 2022 and pay free shipping (within the EU).

 

 

Bestelformulier / Order form:

    Aantal gewenste boeken - number of books

    Meer informatie

    Nils Hendrikse en Bas van Haaren zijn beide Gelato-fanaten en vullen elkaar op dat vlak perfect aan. Waar de één uitblinkt in creativiteit, blinkt de ander uit in alle technische achtergronden. Dit komt allemaal samen in -12°C Gelato. Een boek vol verrukkelijke recepten, diepgaande theorie en de mooiste en lekkerste diepvriesdesserts. De titel zegt niet voor niets -12°C. Het is tenslotte de perfecte serveertemperatuur voor Gelato.

    Een goede Gelato maken begint natuurlijk met de juiste theoretische kennis. Hoewel dit soms een harde noot kan zijn om te kraken, is het zo beschreven dat iedereen het kan begrijpen om een ​​perfecte basis te krijgen om de heerlijkste Gelato-traktaties te creëren. Van de professionele Gelatiere tot de restaurantchef die zich graag in dit onderwerp onderdompelt: dit boek is voor iedereen.

    Hoe creëer je je eigen Gelato-recepten op basis van pure ingrediënten, welke grondstoffen gebruik je en hoe pas je deze aan tot spannende, high level frozen desserts? Dat is -12°C Gelato. Natuurlijk kijken we naar de trends en vind je recepten zonder allergenen, vegan recepten en Gelato met suikerreductie. Je zult zelfs hartige Gelato-recepten tegenkomen.

    Kortom, met dit boek leer je je Gelato recept helemaal zelf te maken en na het lezen kun je je eigen recepten uitrekenen en heb je meer dan genoeg inspiratie opgedaan voor de meest bijzondere diepgevroren lekkernijen.

    Download preview

    More information

    Bas van Haaren and Nils Hendrikse are both Gelato fanatics and complement each other in that area perfectly. Where one excels in creativity, the other excels in all technical backgrounds. This all comes together in -12°C Gelato. A book that bursts of mouth watering recipes, in-depth theory and the most beautiful and delicious frozen desserts. The title doesn’t say -12°C without a reason. After all, it is the perfect serving temperature for Gelato.

    Making a good Gelato naturally starts with the right theoretical knowledge. Although this one could be a hard nut to crack sometimes, it has been described in such a way that everyone will understand to gain a perfect foundation to create the most delicious Gelato treats. From the professional Gelatiere to the restaurant chef that likes to immerse in this subject: this book is for everyone.

    How do you create your own Gelato recipes based on pure ingredients, which raw materials do you use and how do you adjust them into exciting, high level frozen desserts? That is -12°C Gelato. Of course we look at the trends and you will find recipes without allergens, vegan recipes and Gelato with sugar reduction. In fact, you’ll even come across savory Gelato recipes.

    In short, with this book you will learn to make your Gelato recipe from scratch and after reading you can calculate your own recipes and you have gained more than enough inspiration for the most special frozen treats.

    Download preview