10-jarig jubileum Soetenso!

Patisserie Soetenso bestaat 10 jaar!

Leiden, Patisserie Soetenso viert deze maand zijn 10-jarig jubileum.
Het bedrijf is opgericht door Jolanda de Groot en Nils Hendrikse en wordt al 10 jaar door hen gerund. Met passie voor het vak en gevoel voor kwaliteit bereiden ze gebak, taarten, bonbons, chocolade en ijs.

Jolanda en Nils zijn allebei kinderen uit ondernemersgezinnen en hebben allebei hun professionele leven doorgebracht in de horeca. Al snel na hun eerste ontmoeting was duidelijk dat een eigen onderneming onvermijdelijk was. In hun woonplaats Leiden kwamen ze het huidige pand aan het Kort Galgewater tegen en in december 2010 is het avontuur begonnen.

In de loop der jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid en wordt er ook veel geïnnoveerd. Tevens worden producten ook geleverd aan diverse horecagelegenheden uit de regio. Nils is ook ambassadeur van Cacao Barry chocolade geworden en doet hierdoor veel aan productontwikkeling in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft hij ook gastlessen op scholen, workshops en trainingen.

Speciaal voor het jubileum heeft het team een jubileumdoosje met de signature bonbons van patisserie Soetenso samengesteld. Deze limited editon bonbons geven een goed beeld van de smaken waar graag meegewerkt wordt.

Kom dus snel naar de winkel om een doosje te bemachtigen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.