(vol tot en met Maart 2020)
De kinderen gaan reuze chocolade lollies maken en zullen ze versieren met snoep en chocolade. Daarnaast krijgen de kinderen een chocoladeschilderijtje (plak van chocola) om daarop te tekenen met chocolade. Verder krijgen de kinderen limonade en lekkernijen en mogen ze hun zelf gemaakte kunstwerken mee naar huis nemen. Kortom een plezierige middag waarin gekliederd mag worden met chocolade en andere zoetigheden.
Algemene informatie
De deelnemers gaan direct bij binnenkomst aan de slag om gezamenlijk een slagroomtaart te versieren. Daarna wordt deze taart direct opgesmikkeld. Vervolgens krijgen de deelnemers een medaille van chocolade die ze zelf mogen decoreren met behulp van snoep en chocolade. Verder krijgen de kinderen limonade en lekkernijen en mogen ze hun zelf gemaakte kunstwerk mee naar huis nemen. Kortom een plezierige middag waarin gekliederd mag worden met chocolade en andere zoetigheden.
Algemene informatie
Deze workshop is alleen geschikt voor kinderen die geinteresseerd zijn in het verwerken van chocolade en zich kunnen concentreren.
De kinderen zullen een uitleg en demonstratie krijgen over het verwerken van chocolade en het maken van een pump (hoge hak) of een schatkist. Na de uitleg krijgt ieder kind een “kaal” exemplaar en mogen ze deze zelf decoreren. Verder krijgen de kinderen limonade en lekkernijen en mogen ze hun zelf gemaakt kunstwerk mee naar huis nemen. Kortom een plezierige middag waarin men creatief bezig is, maar ook nog veel leert over chocolade.
Algemene informatie
Volg de workshop “citroen-meringue taart maken” bij Soetenso! Leer deze favoriete taart van A tot Z maken.
We beginnen met het maken van het deeg en leren fonceren. Daarna maken we een romige cremeux en garneren de taart met het eiwitschuim. Het lijkt zo eenvoudig…………….succes!
Algemene informatie
Volg de workshop “bonbons maken” bij Soetenso! Ideaal voor iedere chocoholic.
Aan het begin van deze workshop krijgt u informatie over het ontstaan van chocolade en de verschillende chocoladesoorten. Onder begeleiding van Nils Hendrikse leert u verschillende soorten bonbons maken, gedecoreerd naar eigen inzicht (o.a. slagroomtruffel, marsepeinbonbon en vormbonbon).
Algemene informatie
Leer onder professionele begeleiding diverse technieken om chocolade te verwerken en bewerken. Weer eens wat anders dan bonbons maken.
Algemene informatie
Deze activiteit is uitermate geschikt voor grotere groepen, die op een ontspannen manier willen genieten van eten, drinken en elkaars gezelligheid.
De nadruk ligt vooral op het gezellig samenzijn. In onze gezellige ruimte op de 1e etage, met uitzicht op de Blauwpoortsbrug, kunt u genieten van een ‘Soetenso’ high tea met zoetige en hartige heerlijkheden. Ook staat de chocolade fontein tot uw beschikking en kunt u zelf fruitspiesjes rijgen om te dippen in de pure chocolade. Tussendoor kan de groep, opgesplitst in kleinere groepjes, in de ruimte op de begane grond cupcakes versieren onder begeleiding van onze medewerkers.
Algemene informatie
Volg de workshop “Harten maken” bij Soetenso! Een mooier cadeau voor een geliefde is er niet.
Aan het begin van deze workshop krijgt u informatie over het ontstaan van chocolade en de verschillende chocoladesoorten. Onder begeleiding van Nils Hendrikse maakt u een mooi chocoladehart en leert u chocolade truffels maken.
Algemene informatie
Om alvast in de Sinterklaas stemming te komen kunt u bij Soetenso uw eigen chocolade letter maken. U leert hoe u op diverse manieren uw letter kunt maken en kunt decoreren.
Algemene informatie
Volg de workshop “paaseieren maken” bij Soetenso! Maak zelf unieke paaseieren en creer een mini paasshowstuk.
Aan het begin van deze workshop krijgt u informatie over het ontstaan van chocolade en de verschillende chocoladesoorten. Onder begeleiding van Nils Hendrikse creerd naar eigen inzicht paaseieren en maakt u een mini paasshowstuk.
Algemene informatie
Maak uw eigen kerstballen voor in de kerstboom. U leert de chocolade bewerken en garneert de kerstballen naar eigen inzicht.
Algemene informatie
Kort Galgewater 1 (hoek Morsstraat) 2312 BR Leiden