Soetenso Soetenso ACTIES VAN SOETENSO Contact met Soetenso Meer info over de workshops van Soetenso
     


Photo

soetenso

info@soetenso.nl

Kort Galgewater 1
2312 BR Leiden
071-7505043
twitter.com/soetenso
KvK: 50500236
Rabobank: NL05RABO0128860294
BTW-nr: 822774264B01


De winkel van soetenso bevindt zich op de hoek van de Beestenmarkt vlak aan het water, recht tegenover de winkelstraat Haarlemmerstraat. Vanuit het centraal station is het ongeveer 10 minuten lopen, vanaf het overdekte parkeergarage Morspoort 5 minuten.

Klik hier voor de plattegrond.
Photo

Nils Hendrikse

info(_AT_)soetenso.nl

vennoot
productie
inkoop
ontwikkeling
kwaliteitscontrole
opleidingen
demonstraties
Gast-docent


Nils heeft na zijn opleiding als Restaurant-kok zich gespecialiseerd in Patisserie door middel van diverse opleidingen en cursussen onder andere: SVH-gespecialiseerde patisserie, Sugar Craft Margharet Ford Birmingham, School of Pastry Arts Orlando USA, suikertechnieken Kunst in Suiker.

Zijn ervaring heeft Nils opgedaan bij onder andere: De Swaen, Oisterwijk onder bezieling van Nico Boreas en Cas Spijkers, 't Vlaamsche Broodhuys, Schiedam, Patisserie Bond en Smolders, Utrecht, Kersentuin, Amsterdam, Creme de la Creme, Zoeterwoude.

Van 2006 tot en met 2009 heeft Nils zich bezig gehouden met de organisatie van het Coupe du Monde 2009 Team Nederland waar hij tevens reservelid voor het suikerstuk was. Voor het programma Taste of Life is hij assistent van Rudolph van Veen geweest in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Vanaf februari 2013 is Nils, naast Sergio Herman(Oud Sluis***), Ambassadeur van Cacao Barry in Nederland

Hier verzorgt hij demo's ,trainingen en product ontwikkeling voor Barry Callebaut met als specialisatie ijs.

Tevens presentaties en inspiration demo's en product-ontwikkeling voor ilab en Food Manufactures Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk en Rusland.

Gast -Docent Chocolate Academy Zundert, Nederland, Chocolate Academy Wieze, België, IJscentrum Wageningen, Cas Spijkers Academy en diverse ROC's.

 

Kijk voor meer info over Nils Hendrikse op:

Photo

Jolanda de Groot

 
vennoot
personeelszaken
financiën
verkoop
marketing
commercie
 
 
Jolanda heeft tijdens haar opleiding aan de Middelbare HotelSchool stage gelopen in het Intercontinental Hotel in Luxemburg waar ze kennis maakte met de patisserie. Jolanda heeft diverse cursussen behaald waar onder: Leermeester, Sugar Craft Marghareth Ford en Master Class Alan Dunn.
 
Vervolgens is Jolanda ruim 7 jaar werkzaam geweest in het huidige World Forum Centre te Den Haag waar ze de laatste jaren leiding heeft gegeven aan het restaurant. Naast de werkzaamheden voor soetenso werkt Jolanda momenteel als Horeca-coördinator voor een WoonZorgPark in Den Haag. Verder heeft Jolanda ervaring opgedaan als bedrijfsleider bij een lunchroom en een Party Centrum. 
   
 
  Mail naar Soetenso Tel Soetenso: 0717505043 Twitter met Soetenso: twitter.com/soetenso Kort Galgenwater 1 / Leiden Logon